AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın teyzesini görmek

Kahve falında kocanın teyzesini görmek

Kahve falında kocanın teyzesini görmek sıkıntılarının artacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, maddi durumun düzeleceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında kocanın teyzesini gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız veya vakit geçirdiğiniz bir kişinin size yardımı dokunabilir.

Kahve falında kocanın teyzesini görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında teyze kocası görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında teyzesinin kocasını görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında teyzenin kocasını görmek kazancının artacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının teyzesini görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzemin oğlunu görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hasta ise iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı bir teyze görmek makam ve söz sahibi olacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan teyzeyi görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir