AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş olan teyzeyi görmek

Kahve falında ölmüş olan teyzeyi görmek

Kahve falında ölmüş olan teyzeyi görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş olan teyzeyi gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Kahve falında teyzenin geldiğini görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teyzemin kızını görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyzesini öpmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında teyzenin evini görmek iyilik ve hayır bulacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında teyzeyi ağlarken görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hala teyze görmek işinde profesyonel kimse olacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki teyzeyi görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babamın teyzesini görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir