AnaSayfa / Genel / Kahve falında ark görmek

Kahve falında ark görmek

Kahve falında ark görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Kahve falında ark gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Kahve falında arktan atlamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cüneyt arkını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ark açmak çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında su arkı görmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arktan akan su görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su arkı açmak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına işarettir.

Kahve falında ark yapmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ark görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir