AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç satmak

Kahve falında koç satmak

Kahve falında koç satmak gönlündeki gibi sevileceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koç satmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir.

Kahve falında koç satmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine alamet eder.

Kahve falında kurbanlık koç satmak elinin darlık içinde kalacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında koç ve at görmek şöhretli biri olunacağına, mutluluğunu çoğaltacağına işarettir.

Kahve falında altın boynuzlu koç görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında büyük koç görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan koç görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koç kovalamak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü koç görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, günahlara işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir