AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç kesmek

Kahve falında koç kesmek

Kahve falında koç kesmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına işarettir.

Kahve falında koç kesmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında koç kesmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında koç boynuzu kesmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah koç kesmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında iki koç kesmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında kara koç kesmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek boynuzlu koç görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine işarettir.

Kahve falında koç ve kuzu görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koç indiğini görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir