AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç kafası görmek

Kahve falında koç kafası görmek

Kahve falında koç kafası görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında koç kafası gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Kahve falında koç kafası görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu koç kafası görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında koç eti yemek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında besili koç görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koç satmak nefsine uyacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında koç öldürmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, saygın biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun ve koç görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koç ve köpek görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir