AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kaçtığını görmek

Kahve falında kızının kaçtığını görmek

Kahve falında kızının kaçtığını görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, huzur ve şifa bulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında kızının kaçtığını gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Kahve falında kızı kaçırmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Kahve falında kızının kaçtığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında kızını kocaya kaçmış görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında bir kızın kaçırıldığını görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının kaçırıldığını görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızın kaçtığını görmek hayallerinin suya düşeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kızının kocaya kaçtığını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın kocaya kaçtığını görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, ticaret sektörüne atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir