AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kaçırıldığını görmek

Kahve falında kızının kaçırıldığını görmek

Kahve falında kızının kaçırıldığını görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizin çizdiğiniz programa uyma ya da uymama eğilimini hafife veya çok ciddiye alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızın kaçtığını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı kaçırmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızın evden kaçtığını görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kızını kaçmış görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının kocaya kaçtığını görmek çok rahat bir döneme girileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalettir.

Kahve falında bir kızın kaçtığını görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına yorulur.

Kahve falında bir kızın kaçırıldığını görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızı kaçırmak kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir