AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını mutlu görmek

Kahve falında kızını mutlu görmek

Kahve falında kızını mutlu görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına işarettir.

Kahve falında kızını mutlu gördüyseniz:

  • Aşırı çalışma koşulları sağlığınızı zayıflatabilir.

Kahve falında sevdiğin kızla mutlu olmak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla mutlu olmak zenginliğe kavuşacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kızının mutlu olduğunu görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızını mutlu görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevinmek mutlu olmak işlerinde berekete kavuşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini mutlu görmek sevinç dolu haberler alacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını çok mutlu görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı mutlu görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir