AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını banyo yaparken görmek

Kahve falında kızını banyo yaparken görmek

Kahve falında kızını banyo yaparken görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, bir sebeple çok zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını banyo yaparken gördüyseniz:

  • Bazı konularda çok hızlı gidiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızının banyo yaptığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını banyo yaptırmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını banyo yaparken görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızına banyo yaptırmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında başka bir evde banyo yapmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini banyo yaparken görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda akrep görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo yapıyor görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, eksiği kendinde bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir