AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıl toprak görmek

Kahve falında kızıl toprak görmek

Kahve falında kızıl toprak görmek bazı sırların açığa çıkacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, geçineceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında kızıl toprak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Kahve falında kızıl toprak görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızıl ve uzun saç görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, kısmetinin açık olacağına delalettir.

Kahve falında kızıl boya görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, duyguların karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında kızıl tavuk görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, kazancın sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında kısa kızıl saç görmek sorunların teker teker aşılacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızıl şahin görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, işlerinin gelişme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının kızıla boyandığını görmek tecrübe sahibi olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kızıla boyadığını görmek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir