AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızdığını görmek

Kahve falında kızdığını görmek

Kahve falında kızdığını görmek istediği noktalara ulaşacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, huzura ve rahata kavuşacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızdığını gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşam tarzınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren farklı planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kızdan hoşlanmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin kızdığını görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızdan şeker almak bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geline kızmak mal ve mülk sahibi olunacağına, huzur ve mutluluk bulacağına rivayet eder.

Kahve falında abiye kızmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızdan numara almak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babaya kızmak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızda sakal çıktığını görmek isyan edeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir