AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızartılmış hamur görmek

Kahve falında kızartılmış hamur görmek

Kahve falında kızartılmış hamur görmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, problemlerini çözeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, ön plana çıkacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızartılmış hamur gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Kahve falında kızartılmış hamur görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur kızartıldığını görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalettir.

Kahve falında kızartılmış patates yediğini görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızartılmış tavuk yemek geleceğine bakacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında balık kızartıp yemek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet eder.

Kahve falında kızartılmış balık yediğini görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek kızartıp yemek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında kızartılmış biber yemek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir