AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyıya yakın gemi görmek

Kahve falında kıyıya yakın gemi görmek

Kahve falında kıyıya yakın gemi görmek iyi şartlara kavuşacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyıya yakın gemi gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Kahve falında kıyıya yakın gemi görmek endişeli durumların son bulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyıda gemi görmek çirkin amellere, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin kıyısında yüzmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işarettir.

Kahve falında balinanın kıyıya vurduğunu görmek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüp kıyıya çıkmak çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine delalettir.

Kahve falında kendini deniz kıyısında görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyıya vuran dalga görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hem verimi yükselteceğine yorulur.

Kahve falında deniz kıyısında olduğunu görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir