Kahve falında kıyafetin söküldüğünü görmek

Kahve falında kıyafetin söküldüğünü görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafetin söküldüğünü gördüyseniz:

  • Güzel bir davet, teklif ya da seyahat şansı söz konusu olabilir.

Kahve falında kıyafetinin söküldüğünü görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, gıybet edeceğine yorulur.

Kahve falında kıyafetin söküldüğünü görmek sadaka ya da zekat vereceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında dişi sökülmek maddi gücünün de daimi olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnak söküldüğünü görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında örgünün söküldüğünü görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, karısının çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ağacın kökünden söküldüğünü görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında eteği sökülmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi sökülmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir