AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet satın almak

Kahve falında kıyafet satın almak

Kahve falında kıyafet satın almak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, malının artacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyafet satın almak gördüyseniz:

  • Korkularınız sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında yeni kıyafet satın almak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kıyafet satın aldığını görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kıyafeti satın almak başarılarının her geçen gün artacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafet satın almak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir kıyafet almak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çevre değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın kıyafetlerini görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kıyafet çalmak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir