AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap arasında para görmek

Kahve falında kitap arasında para görmek

Kahve falında kitap arasında para görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hane içine ay doğacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kitap arasında para gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kitap arasında para görmek kötü gününü de paylaşacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kuran arasında para görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranuın arasında para görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranın arasında para görmek gönlünce harcama yapmasına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişin arasından et çıkarmak sermayesinin çoğalacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası soğan yemek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası köfte yediğini görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Kahve falında silahların arasında kalmak istihdam edeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir