AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişinin babasının öldüğünü görmek

Kahve falında kişinin babasının öldüğünü görmek

Kahve falında kişinin babasının öldüğünü görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hayatın pahalılaşmasına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kişinin babasının öldüğünü gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kişinin babasının öldüğünü görmek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin babasını görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin babasını görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişinin babasını görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş bir kişinin tekrar öldügünü görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine yorulur.

Kahve falında bir kişinin öldüğünün haberini almak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında öldürülen kişi görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir