Kahve falında arkadaşlarından ayrıldığını görmek

Kahve falında arkadaşlarından ayrıldığını görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarından ayrıldığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde lehinize gelişen olaylar, elinize koz veren, sizi ödüllendiren veya takdir eden kişiler nedeniyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşıyla ayrılmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının işten ayrıldığını görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarından ayrılmak göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının işten ayrıldığını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığın erkek arkadaşını görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir