AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla yola çıkmak

Kahve falında arkadaşla yola çıkmak

Kahve falında arkadaşla yola çıkmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla yola çıkmak gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla yola çıkmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşıyla yola çıkmak müjdeli haberle geleceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında arabayla uzun yola çıkmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bavulla yola çıkmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun bir yola çıkmak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle yola çıkmak elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ümre yoluna çıkmak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında gece yola çıkmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir