AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı mezar taşı görmek

Kahve falında kırmızı mezar taşı görmek

Kahve falında kırmızı mezar taşı görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, çalışmalarının karşılığını alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı mezar taşı gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı mezar taşı görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı değerli taş görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı taşlı yüzük takmak yönetici olacağına, hainlik yapacağına inanılır.

Kahve falında değerli kırmızı taş görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı tek taş görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı taş toplamak işlerin yakın zamanda açılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı taşlar görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir