AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı mercimek görmek

Kahve falında kırmızı mercimek görmek

Kahve falında kırmızı mercimek görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, mutlu günler göreceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercimek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kırmızı mercimek görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı mercimek çorbası yapmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercimek köftesi görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı mercimek dağıtmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercimek ayıklamak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu kırmızı mercimek görmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, bol rızık sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı mercimek pişirmek bol şanslı bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı mercimek satın almak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir