AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla adam öldürmek

Kahve falında arkadaşla adam öldürmek

Kahve falında arkadaşla adam öldürmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, onu darda bırakmayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Kahve falında arkadaşla adam öldürmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının adam öldürdüğünü görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının adam öldürdüğünü görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makasla adam öldürmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında bıçak adam öldürmek elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir sürü adam öldürmek hayatınızın neşe dolacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi adam öldürmek sevdikleri ile bir arada olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin adam öldürdüğünü görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir