AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı dinazor görmek

Kahve falında kırmızı dinazor görmek

Kahve falında kırmızı dinazor görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı dinazor gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Kahve falında kırmızı dinazor görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, keder yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında din kültürü sınavına girmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, daha güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dinazor tarafından kovalanmak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında din kültürü hocası görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda dinazor görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz dinleyen köpek görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında dinazor yumurtası görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, ayrılanların birleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarkı dinleyip ağlamak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir