AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı bluz almak

Kahve falında kırmızı bluz almak

Kahve falında kırmızı bluz almak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı bluz almak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Kahve falında kırmızı bluz görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı bluz almak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı bluz giydiğini görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi bluz giymek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah bluz almak yeni işlerin geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bluz ütülemek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalettir.

Kahve falında gri bluz görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi bluz giymek neşesinin yerine geleceğine, kederleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir