Kahve falında kırmızı biber pişirmek

Kahve falında kırmızı biber pişirmek şansa, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, hak yolundan ayrılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı biber pişirmek gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Kahve falında kırmızı biber pişirmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında biber pişirmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber pişirmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında közde biber pişirmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acı biber pişirmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolma biber pişirmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı biber salçası görmek hayırlı adımlar atılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük kırmızı biber görmek kazancın daha da artacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir