AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma biber pişirmek

Kahve falında dolma biber pişirmek

Kahve falında dolma biber pişirmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çok eğleneceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında dolma biber pişirmek gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dolma biber pişirmek en pahalı evlerde oturacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş dolma biber görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında dolma biber yemek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Kahve falında dolmalık yeşil biber görmek hidayete erip huzuru bulacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolmalık kırmızı biber görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı biber dolması yapmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolmalık biber toplamak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru dolma biber görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir