AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ayakkabı hediye almak

Kahve falında kırmızı ayakkabı hediye almak

Kahve falında kırmızı ayakkabı hediye almak hayırlı haberler duyacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı ayakkabı hediye almak gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı hediye almak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ayakkabı hediye almak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı hediye kutusu görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden ayakkabı hediye almak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabı hediye vermek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı hediye ettiğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine inanılır.

Kahve falında mavi ayakkabı hediye almak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, mali krize gireceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı hediye edildiğini görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir