AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı alabalık görmek

Kahve falında kırmızı alabalık görmek

Kahve falında kırmızı alabalık görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı alabalık gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı benekli alabalık görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı alabalık görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alabalık havuzu görmek sorunların günden güne daha da artacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında büyük alabalık yakalamak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet eder.

Kahve falında büyük alabalık görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında derede alabalık tutmak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında alabalık sürüsü görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında alabalık yemek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir