AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli suyu temizlemek

Kahve falında kirli suyu temizlemek

Kahve falında kirli suyu temizlemek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kirli suyu temizlemek gördüyseniz:

  • Mizah anlayışınız iyi, doğal yapınız ruhani veya filozofik; öyleyse bunu karşıt cinsle olan tüm aylık ilişkinizde iyi kullanmalısınız.

Kahve falında kirli su temizlemek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suyu temizlemek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet eder.

Kahve falında kirli odayı temizlemek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kirli yerleri temizlemek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, para yatıracağına işarettir.

Kahve falında kiri temizlemek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirlerini temizlemek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli yeri temizlemek iş hayatının düzeleceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kirli bir evi temizlemek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir