AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli kazak giymek

Kahve falında kirli kazak giymek

Kahve falında kirli kazak giymek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli kazak giymek gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bir fiziksel veya psikolojik sorunu olabilir.

Kahve falında kirli kazak giymek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirmizi kazak giydiğini görmek saadetinin yükseleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine inanılır.

Kahve falında kirli kazak görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah boğazlı kazak giymek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kazak giymek kişinin rahat nefes alacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında turuncu kazak giymek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah kazak giymek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında üst üste kazak giymek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir