AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli havlu görmek

Kahve falında kirli havlu görmek

Kahve falında kirli havlu görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, çok mutlu olunacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, yokluk içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli havlu gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Kahve falında kirli beyaz havlu görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, maddi gücünü kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli havlu görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renkli havlu görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında büyük havlu görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz havlusu görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında dantelli havlu görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lekeli havlu görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz havlu hediye almak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir