AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli diş görmek

Kahve falında kirli diş görmek

Kahve falında kirli diş görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işsiz ise işe gireceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kazancının artacağına,, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli diş gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Kahve falında kirlenmiş diş görmek üzüntülü bir haber alınacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi dişlerini kirli görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kirlendiğini görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli diş görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında sarı kirli diş görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini kirli görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Kahve falında dişleri kirlenmiş görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında dişleri kirli görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir