AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişlerini kirli görmek

Kahve falında kendi dişlerini kirli görmek

Kahve falında kendi dişlerini kirli görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yeni bir semte taşınılacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dişlerini kirli gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Kahve falında kirli diş fırçası görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dişlerini kirli görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı kirli diş görmek huzurunun da yerine geleceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dişleri kirlenmiş görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri kirli görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi dişlerini kirli görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kirli diş fırçalamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirlenmiş diş görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir