AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli beyaz ayakkabı görmek

Kahve falında kirli beyaz ayakkabı görmek

Kahve falında kirli beyaz ayakkabı görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, haneye dertlerin gireceğine , büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kirli beyaz ayakkabı gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kirli beyaz ayakkabı görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabının kirlendiğini görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli ayakkabı giymek sıkıntılarının zamanla geçeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabının kirlendiğini görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı kirli görmek manevi olarak da yıpranacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının kirli olduğunu görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında kirli ayakkabı görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyı kirli görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir