AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla kaybolmak

Kahve falında arkadaşınla kaybolmak

Kahve falında arkadaşınla kaybolmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla kaybolmak gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Kahve falında arkadaşının denizde kaybolduğunu görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla kaybolmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kaybolduğunu görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının kaybolduğunu görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlarla kaybolmak onlardan taraf hayır göreceğine, yönetici makamına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşyalarının kaybolduğunu görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otelde kaybolmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında aileden biri bin kaybolduğunu görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir