AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırıntı görmek

Kahve falında kırıntı görmek

Kahve falında kırıntı görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, bir anda yükseleceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırıntı gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi gelişmelerin sizi oldukça rahatlatabileceği görülüyor.

Kahve falında kırıntı görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta ekmek kırıntısı görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntısı süpürmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıntısı toplamak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yerde ekmek kırıntıları görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek kırıntıları yemek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında kırıntı yemek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında evde ekmek kırıntısı görmek işlerinden de geri kalacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir