AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimyon yemek

Kahve falında kimyon yemek

Kahve falında kimyon yemek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, zorlukların bir anda biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, muradın olacağına, arzularının yerine geleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kimyon yemek gördüyseniz:

  • Söz konusu kimsenin yardımı, çok kısa bir süre içinde size çok gerekli olabilir.

Kahve falında kimyon yemek kısmetlerinin artacağına, işlerinden de geri kalacağına delalet eder.

Kahve falında kimyon görmek birçok dedikoduya maruz kalacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ekşi yemek yemek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tereyağı yemek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş balık yemek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kimseye borçlanmayacağına yorulur.

Kahve falında kayısı reçeli yemek insanlarla bir araya geleceğine, hanesine güneş doğacağına rivayet eder.

Kahve falında kurşun yemek ölmek rahat bir döneme girileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alnından kurşun yemek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, başın borçlularla belaya gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir