AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı yaratık görmek

Kahve falında kıllı yaratık görmek

Kahve falında kıllı yaratık görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kıllı yaratık gördüyseniz:

  • Yanlışlarınızı ya da hatalarınızı inkar etmemenizde veya sorumluluklarınızı ihmalden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında kıllı yaratık görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında insan gibi yaratık görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yaratıklar görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında yaratık tarafından kovalanmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Kahve falında bir yaratıktan kaçmak zor zamanların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılana benzer yaratık görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan şeklinde yaratık görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaratıkla öpüşmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir