AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaratıkla öpüşmek

Kahve falında yaratıkla öpüşmek

Kahve falında yaratıkla öpüşmek neşeli zamanların yaşanacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Kahve falında yaratıkla öpüşmek gördüyseniz:

  • Daha sonra herşeye farklı bakacaksınız.

Kahve falında yaratık öldürmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük yaratıklar görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına yorulur.

Kahve falında yaratık tarafından ısırılmak işlerin günden güne açılacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında insan gibi yaratık görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalettir.

Kahve falında yaratıktan kaçmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yaratık görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bir yaratık görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Kahve falında yaratık doğurmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir