AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı adam görmek

Kahve falında kıllı adam görmek

Kahve falında kıllı adam görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kıllı adam gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Kahve falında camide namaz kılan adam görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılan bir adam görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı adam görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılan adam görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılan yaşlı adam görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan adam görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir adamla evlenmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında çok uzun boylu adam görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir