AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının trafik kazası yaptığını gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının trafik kazası görmek imkân sahibi olacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını trafik kazasında görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kirli işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının trafik kazasında öldüğünü görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının trafik kazası yaptığını görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Kahve falında trafik kazasında arkadaşının öldüğünü görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin trafik kazasında öldüğünü duymak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir