Kahve falında arkadaşının terk edildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının terk edildiğini görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının terk edildiğini gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Kahve falında arkadaş tarafından terk edilmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının terk edildiğini görmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının evi terk ettiğini görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çekilen hasretin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terk edilmiş yer görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, helal lokmalar yiyeceğine delalettir.

Kahve falında annenin evi terk ettiğini görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında anne tarafından terk edilmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında eşini terk ettiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin terk ettiğini görmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir