AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının soyunduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının soyunduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının soyunduğunu görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının soyunduğunu gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında arkadaşının soyunduğunu görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında belden aşağı soyunmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin karşısında soyunmak çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, hedeflerini tutturamayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yanında soyunmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Kahve falında giyinmek soyunmak helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadının soyunduğunu görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin soyunduğunu görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, bilincin artacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarının yanında soyunmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir