AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin soyunduğunu görmek

Kahve falında kendinin soyunduğunu görmek

Kahve falında kendinin soyunduğunu görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, insanların takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında kendinin soyunduğunu gördüyseniz:

  • Çalışma şeklinize bağlı kalmalı, seçeneklerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında tuvalette soyunmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında zorla soyunmak bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çok rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin önünde soyunmak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kat kat soyunmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına yorulur.

Kahve falında üstünü soyunmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında evde soyunmak emellere ulaşılacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin karşısında soyunmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yetki ve söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin karşısında soyunmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir