AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle birlikte kaçmak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte uyumak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisiyle birlikte olmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyle birlikte olmak rahatının kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte olmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir