AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yeşillik içinde görmek

Kahve falında kendini yeşillik içinde görmek

Kahve falında kendini yeşillik içinde görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında kendini yeşillik içinde gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Kahve falında yeşillikler içinde su görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik içinde oturmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde gezmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil otların içinde yürümek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, mutluluk dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşilliklerin içinde oturmak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini yeşillik içinde görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde namaz kılmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir