Kahve falında kendini yanarak görmek

Kahve falında kendini yanarak görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yanarak gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Kahve falında yanan tüp görmek rahat ve huzurlu olunacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle yan yana uyumak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalet eder.

Kahve falında yanan sobaya kömür atmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan bir ev görmek meşakkate düşeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan kağıt görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yanan perde görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Kahve falında araba yanarken görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarı yanarken görmek onlarla arasının açılacağına, arzuların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir