AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yakışıklı görmek

Kahve falında kendini yakışıklı görmek

Kahve falında kendini yakışıklı görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, helal rızka kavuşacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yakışıklı gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında yakışıklı doktor görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, günden güne sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında kocasını yakışıklı görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı bir erkeğe sarılmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet eder.

Kahve falında çok yakışıklı erkek görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı bi adam görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yakışıklı bir erkekle evlenmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı biriyle nişanlanmak aksiliklerin bu sayede aşılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir