AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yabancı ülkede görmek

Kahve falında kendini yabancı ülkede görmek

Kahve falında kendini yabancı ülkede görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, her anlamda güçleneceğine delalettir.

Kahve falında kendini yabancı ülkede gördüyseniz:

  • Bilmediğiniz olaylara girmemeli, yeni tanıştığınız kişilerle hemen samimiyet kurmamalısınız.

Kahve falında uçakla yabancı ülkeye gitmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı ülke gitmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir ülkede bulunmak kötü bir duruma düşürüleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir ülkeye gitmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında yabancı ülke görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı ülke bayrağı görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yabancı bir ülkede görmek her açıdan farklılıklar olacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir